Извадка от книгата "Удвои си срещите"

  

Как да приближиш и заговориш една жена...


от Глава Седма.

 

       Изпробвал съм сигурно около 50 различни типа ‘фрази‘ и техники за запознанства с жени и открих, че най-простите работят най-добре.

       Ако съм в среда, където има много хора и съм с приятел, бих започнал като поискам нейното ‘мнение’ за нещо. Ето как се случва: първо си държа очите отворени за настоящи неща и интересни теми, включващи различия между половете и напрежение. Това прави удивителни разговорни запознанства с красиви интелигентни жени.

       Последните ми две любими: „Хей, нека те питам нещо. С моя приятел си говорихме  и  мисля, че ни трябва женско мнение...” (това е убиец, между другото отне ми много време да го открия, но е трепач ). После казвам: „Просто гледах в интернет... и знаеш ли, че средностатистическата жена в Америка е 1.70м , тежи 70 кг. и носи дънки размер 14?” О -ле-лееее!

       ОБИЧАМ ТОВА.

       Те обикновено поемат топката и подхващат разговора оттам нататък.

       Другите включват... „Мислиш ли, че мъжете разбират от какво жените се нуждаят и искат?” и „Какво мислиш за тази нова модна тенденция за жени, които решават да правят, каквото си искат... и песента от ‘Ангелите на Чарли’, която пее за това?”... [продължава в Глава седма]

Изпробвай БЕЗ РИСК - 100% възвращаемост на парите

 

Real Time Analytics