Извадка от книгата "Значими моменти и преходи"

  

Как Да Пристъпиш От Една Стъпка Към Другата С Жените – От Първата Среща, Та Чак До Леглото


 

       Когато за пръв път започнах да изучавам как да се срещам с жени, осъзнах че имаше някои основни „проблемни области“, с които трябваше да се справя.

       След като сам се научих как да се справям с тях, открих че почти ВСИЧКИ мъже изпитват  същите тези спънки. Тук се надявам да ти помогна да видиш тези области и да подобриш онези в които се нуждаеш от помощ.

       Преди да започна, позволи ми да обясня какво имам предвид под "значим момент."

       Това са моментите във времето, когато трябва да направиш нещо, за да преминеш към следващото ниво.

       Например: Ако си с една жена и провеждате супер разговор, може да ти  се иска да пренесеш отношенията ви на физическо ниво. Повечето мъже, които познавам не са сигурни как да " преходят" в тази следваща фаза.

      Или да речем, че си видял една жена, с която би искал да се срещнеш, и ще трябва да решиш дали или да не отидеш и да я поздравиш. Това е значим момент. Ако не го направиш, най-вероятно няма да получиш втори шанс.

     Познавам, един човек, който се среща с много жени. Жените наистина изглежда, че го харесват, когато за първи път се срещнат с него. Може да си урежда срещи и да ги накара да отидат у тях с него. Но всеки път, когато той се опита да премине към физически действия с една жена тя решава, че е време да си тръгне.

     Познавам, друг човек, който се среща с жени навсякъде, където и да отидем. Жените просто го обожават. Те се смеят и се забавляват в компанията му. Но той никога не пита никоя от тях за нейния телефонен номер и така той всъщност не излиза с нито една от тях.

     Проблемът със значимите моменти е, че те почти винаги изискват мъжът да поеме инициативата и да направи нещо, при което може да бъде отхвърлен от жената. Например, приближаване и това да каже „здравей“, покана за среща, пристъпване към целувка и т.н.

     Във всички тези ситуации, един мъж трябва да мине през възможността да бъде отрязан. Това възпира повечето мъже дори даже да се пробват. А повечето мъже имат най-малко една или две области, в които не са уверени.

     Ако не си уверен и не знаеш точно къде отиваш и какво правиш, ти най-вероятно ще направиш грешка, ще кажеш нещо не на място и ще причиниш жената да те отхвърли във всяка една от тези важни повратна точки.

     Опасността разбира се, е че ако един мъж сбърка при един от тези ключови моменти, които засягат жената, то тя може да реши да си тръгне.

     Всяка нова връзка е като сложен пъзел. Можете да го сглобиш на много етапи, но след това, ако направиш грешка - всичко се разпада. Чаткаш ли на къде бия?

     Ето моя списък на най - Значимите Моменти:

1. Приближаване (Отиване до нея и казване на здрасти)

2. Цифри (Получаване на телефонен номер, имейл адрес и т.н.)

3. Покана за среща (Това всъщност може да се направи, когато се срещнете за пръв път)

4. Среща (Самото време прекарано с нея)

5. Държане на ръце (Първият продължителен физически контакт)

6. Целувка (първият `интимен` контакт)

7. Двамата насаме (Доверие)

8. Натискане един в друг и целуване (Сексуално възбудена)

9. Събличане на дрехи (Много сексуално възбудена)

10. Секс (Много, много, много сексуално възбудена!)


       До колкото мен ме засяга, ако човек се нуждае от подобрение в област от живота си, то той обикновено трябва да придобие ново УМЕНИЕ. Твърде много хора правят грешката да си мислят, че нещо не е наред с тях и че те никога няма да бъдат способни да преодолеят препятствието си. Просто помни, че всичко нужно, за да се преодолее всяко препятствие е придобиването на ново умение.

       Така че аз подбрах всеки един от тези Значими Моменти и създадох това, което наричам „Преход“ към всеки един от тях.

       Нека обясня какво значи Преход.

       Например, ако говориш с една жена по телефона и желаеш да я поканиш на среща за по кафе, това което се случва по време на този телефонен разговор до голяма степен ще определи дали тя ще излезе с теб или не.

       Или ако си вече на среща и ти би искал да я целунеш, нейното ниво на задоволство ще определи дали или не тя ще се остави да бъде целуната. 

       Времето "между" значимите моменти са Преходите. Ако поставиш значимия момент правилно, ще ти бъде много по-вероятно да имаш успех, отколкото, ако не го направиш. Ако научиш всички мои "Преходни Стратегии" това ще ти помогне да се придвижиш плавно от един значим момент към следващият.

       И най-добрата част за някои от моите Преходни техники, е че те Я КАРАТ да поеме инициативност и да пристъпи към следващото ниво.

       Например, ако си сам с една жена, която вече си целунал и искаш да се понатискате може да използваш моята техника „помирисване“. [пояснение - малко по-нататък]

        Отнемащо няколко минути и помирисването на шията и раменете й, тя обикновено така ще се възбуди че ще те грабне и ще иска да го направи с теб тук и сега! (Разбира се, ти би желал да я отблъснеш настрани и да я подразниш малко, защото това ще усили желанието й дори повече - и това ще бъде забавно и за двама ви!)

       Вероятно най-важният Преход е между разговори и физически контакт. Повечето мъже просто не знаят как да преминат на физическо ниво. [продължава в допълнителната книга №2].

 

Изпробвай БЕЗ РИСК - 100% възвращаемост на парите.

 

Real Time Analytics