Извадка от книгата "8 личностни типа мъже, които са природно добри с жените"

  

8-те личностни типа мъже, които натурално привличат жените...


 

       Посвещавайки няколко години на изучаването на жените, отношенията между половете, еволюцията и психологията, аз стигнах до интересни изводи.

       Сега вярвам, че в главите на жените са заложени два типа програми, управляващи отношенията им с мъжете. Казвайки „програми“, разбирам, че жените са програмирани – както от гените, така и от обществото –да реагират НЕОСЪЗНАТЕЛНО на два различни типа мъже, отговарящи на определени критерии

       В психологията термина „архетип“ бива използван, за да опише умствената структура, която оперира на несъзнателно ниво. Тук ще използвам термина ‘личностен тип’, за да опиша тази концепция.

       Накратко:

• аз вярвам, че жените АВТОМАТИЧНО реагират на определени мъже, и реакцията основно зависи от личността на мъжа, от комуникацията с него, на неговата достъпност и т.н., а не от външния вид. (Не ме разбирай погрешно. Външният вид е важен. Но той далеч не е чак толкова важен, колкото характера).

• обикновено жените не осъзнават защо реагират така на тези типове личности.

• тези личности могат да бъдат разделени на две големи групи: ЛЮБОВНИК и
СПОНСОР.

• жените реагират на ЛЮБОВНИКА с незабавно съгласие на секс.

• жените реагират на СПОНСОРА с отсрочка за секса с цел да проверят неговата лоялност в дългосрочна перспектива.

• има също така няколко „неуспешни“ типа личности. Под „неуспешни“ аз дефинирам типажи, които за болшинството жени са непривлекателни. (Ако ти принадлежиш към един от тях, не го приемай лично. Опитай нещо друго, както аз сторих).

 

    Съществуват два умствени пътя:

   Пътя на Любовника (краткосрочен) и пътя на Спонсора (дългосрочен). Избирай щателно, защото да се върнеш от който и да е от тези пътища е трудно.

   За всеки от двата успешни типове личности има 4 вариации. По този начин, съществуват всичко на всичко 8 успешни подтипа. Те биват създадени като комбинират факторите на 'Доминиращ и Покорен' с основните характеристики. Това се равнява на общо 8 под-типа, които имат успех с жените... ето кратко описание на 8-те характеристики и това, което ги прави привлекателни за жените:

 

Любовници

Лошото момче (опасност) – да бъдеш с него е опасно и вълнуващо

Търсач на приключения (интерес) – да бъдеш с него е интересно и увлекателно.

Артист (емоции) – умеещ да предизвика в жената емоционални преживявания, сложен и загадъчен

  • Съблазнител(секс) такъв, който е сенситивен и секси и я кара да се чувства също толкова секси.

 

Спонсори

Успешен мъж (средства) – може да осигури на жената „красив живот“ и стабилност.

Татенце (контрол) – казва й какво да прави и я управлява.

Обикновен мъж (лоялност) – стъпил здраво на земята, лоялен и стабилен.

Гъзолизец (нейното момче) – прави за нея всичко, което тя поиска.

 

   Болшинството жени ще реагират на ВСИЧКИ тези типове в една или друга степен.

   Ако си чели други автори по темата, то може би, си обърнал внимание, че те обикновено пишат за това, което работи при ТЯХ. Аз също направих грешка с това в моята книга. Тук ще се постарая да дам по-широка перспектива, защото не вярвам, че всичко, което не работи при МЕН, не работи въобще!

   Ето ти кратко описание за всеки един личностен тип. Докато четеш, помисли на кой най-много наподобяваш и си постави за цел всеки ден поне малко да се доближиш до неговия идеал...[Продължава в допълнителната книга #1].Изпробвай БЕЗ РИСК - 100% възвращаемост на парите.

 

Real Time Analytics