Извадка от книгата "Удвои си срещите"

 

   Защо жените са привлечени от неща като слава, пари и сила?


Глава първа.

 

       Наскоро отговорих на въпроса „Какво има толкова в славата, силата и парите, което привлича жените?”. Казвам, че жените се насочват към мъже, които са известни, богати, могъщи, водени от определена ПРИЧИНА.

       Мнението ми е, че те вярват на генетично и социално програмирано, несъзнателно ниво, че тези мъже са по-интелигентни, по-забавни, по-интересни, по-способни да им предложат добър начин на живот и НАЙ-ВАЖНОТО, да им дадат УСЕЩАНЕТО, което те искат. В книгата си „Влиянието” Робърт Чалдини говори за психологическия принцип наречен „Ефекта Хало”.

       Накратко казано, хората натурално приемат, че привлекателните и могъщи хора са по-умни и по-заслужаващи доверие, отколкото средностатистическите такива.

       Една жена копнее за мъж, който пасва на фантазиите й и на образа формиран, когато е била много млада. Благодарение на филмчетата на Дисни тези фантазии биват вкоренени дори по-дълбоко, отколкото нейните генетични заложби са искали.

      Като цяло отговорът е да се осъзнае, че богатите, мощни и известни мъже имат преимуществото в началото, поради техните ПОЗНАТИ и ПРИЕТИ позитивни черти, които прожектират. Но, ако се научиш да грабнеш вниманието на една жена и ѝпокажеш, че е желана, тя също ще се отнася с теб като с известен, богат и могъщ.

     Строен, привлекателен мъж или известен, богат мъж „натиска бутоните” и задейства определени симпатии в една жена. Ако не си в тази категория, трябва да се научиш да
„инсталираш бутона” и когато те видят, да имат тези усещания. Добрата новина е, че можеш да направиш това с повечето жени, докато трудно би могъл да го направиш с повечето мъже.

     Известно е че жените се интересуват от външния вид до някаква степен, но те са ПО - заинтересовани от това как ги караш да се чувстват. Трябва да се държиш, като че уверено вярваш, че ти си най-доброто нещо за една жена, и че ще я накараш да се чувства прекрасно отвътре.

     Жените могат да уловят това особено вярване и реагират на него.... [Продължава в глава първа]

Изпробвай БЕЗ РИСК - 100% възвращаемост на парите

 

Real Time Analytics